آیا شما هم از آن دسته افراد هستید که از پختن تخم مرغ واهمه دارید؟

 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز سایت newser نوشت:  یک تخم‌مرغ به‌طور متوسط حاوی ۶ گرم پروتئین است که بیشتر آن به‌صورت آلبومین می‌باشد. میزان چربی آن ۶ گرم بوده که معادل ۸۰ کالری را دارد.تخم مرغ یکی از غذاهای پخته مهم و ضروری در آمریکا است نظر محققان در مورد پختن تخم مرغ این است که حرارت زیاد باعث از بین رفتن تمام خواص  آن می شود و بهتر است تخم مرغ را با حرارت پایین  اما کامل بپزید تا هم خوشمزه تر و هم سالمتر باشند. وی در ادامه افزود: تخم مرغ باعث پیشگیری از بیماری های بسیاری می شود.

مصرف تخم‌مرغ همراه با نان و کمی سبزی غذای کاملی است که می‌توان از آن برای تغذیه کودکان، جوانان و حتی سالخوردگان در صورتی‌که افراط نشود، استفاده کرد.

 

2008

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه